Norges Skotthyllforbund


HOVEDSIDE Info om oss Trondheim Orkla Møre Stjørdal Inntrøndelag Skotthyllhallen
Nyheter

INNBYDELSE NM 2024
Grønberg skotthyllklubb inviterer til årets skotthyll-NM. Mesterskapet arrangeres 31.august og 1.september på Grønberg i Hommelvik.
Påmelding og betaling gjøres innen onsdag 7.august.

Se vedlagte invitasjon.


innbydelse_NM_2024

Publisert 10-07-2024 av JH

NORGESCUP 2024
Veteran runde 2

Brannåsen - Heimdal
Glåmos - Tor-Tur
Korstad - Vestsida 1
Klefstadhaugen 2 - Atlanten
Rapp - Eggkleiva
Treff - Trods 1
Klefstadhaugen 1 - Trods 2
Verdal - Ulvilla

Runde kastes innen 07.07.2024

Neste runde for andre klasser trekkes etter at veteran er ferdig med denne runden.


Publisert 23-06-2024 av NSF

NM 2024
Da har Norges Skotthyllforbund en gladnyhet å komme med. Vi har mottatt en søknad om å arrangere NM 2024, som vi har godkjent. Grønberg skotthyllklubb har tatt ansvar, og ønsker å arrangere. Vi er utrolig takknemlige for det. Dette er viktig for skotthyllsporten. Dette synes også Grønberg som skriver følgende i sin søknad:

Norgesmesterskapet (NM) er den viktigste hendelsen i året for alle skotthyllkastere, og når det nå
er en reell fare for at det ikke blir arrangert må vi som en klubb med kapasitet og kompetanse til å
arrangere gjøre det vi kan. Etter en intern evaluering i klubben har derfor Grønberg skotthyllklubb
kommet fram til at vi ønsker å tilby Norges skotthyllforbund (NSF) at vi arrangerer NM i skotthyll
2024. Det vil si både senior- og veteran- og junior-NM.

Dette viser også hvor viktig rekrutering i skotthyllsporten er. Grønberg har fått mange nye medlemmer, som gjør at de nå vil være i stand til å ta et slikt arrangement.

NM vil bli arrangert som i 2022, altså den gamle måten vi arrangerte på. Dato for mesterskapet er satt til 31.august og 1.september. Dette er normalt en uke seinere en vi bruker, men var eneste mulighet. Invitasjon og info vil bli sendt ut av Grønberg skotthyllklubb. Men sett av dato.

Grønberg ber også om forståelse for at arrangementet har mindre organisering rundt det som ikke handler om det sportslige. De har kort tid til å jobbe med arrangementet, og sportslig gjennomføring vil være det som er prioritert i første omgang. Det blir selvfølgelig servering og lignende. Det man også må være klar over, er at man vil kaste dette NM på 6 baner. Det vil si at det blir en ekstra runde i forhold til det vi har vært vant til. Som vil si at finaler vil gå seinere enn normalt. Mer info kommer fra arrangør om dette når det nærmer seg.

Vi håper alle er glade for denne nyheten :)

Publisert 21-06-2024 av NSF

NM 2024 ALTERNATIV
NSF har dessverre fremdeles ikke mottatt noen søknader med tanke på NM 2024. Som et alternativ, som kan gjøre dette lettere å arrangere, har styret snakket om muligheten for evt. å dele mesterskapet opp i to. Der det nødvendig vis ikke arrangeres samme helg. Det kan også være en mulighet for at man kan dele arrangementet mellom flere klubber. Delingen vi tenker er at man kan arrangere Herrer, damer og blandet lag en helg, og junior og veteraner en annen hel (en dag). Dette i håp om at noen kan se muligheten for at dette kan la seg gjøre. Det vil kanskje kreve mindre utlegg av baner, og mindre organisering.

Vi NSF vil være støttende og positive til alle henvendelser for å prøve å få dette til. Vi ønsker vel alle at NM skal arrangere? Håper på en positiv respons på dette initiativet.
Publisert 29-05-2024 av NSF

NORGESCUP 2024
Da er første runde av cupen trukket. Veldig gledelig at så mange lag er påmeldt. Første runde skal være kastet innen 15.06.24. Alle resultater registreres på skotthyll.no så fort de er kastet. Husk å registrere hver kamp kun en gang. Det ble registrert en del kamper både to og tre ganger i fjor. Det kan fort bli litt rot.

For oppsett, se vedlegg.


Norgescup 2024

Publisert 27-05-2024 av NSF